Ismerje meg a MOL Gyermekgyógyító Program nyerteseit!

2017-ben a MOL Gyermekgyógyító Program keretében 39 nonprofit szervezet élmény- és művészetterápiás programja részesült több mint 45 millió forint támogatásban. A nyertes pályázatnak köszönhetően valósulhat meg beszédfogyatékkal élő gyerekekek fejlesztése zeneterápiával a Bliss Alapítvány szervezésében. A Szombathelyi Evangélikus Egyházközösség Szeretetszolgálat Alapítvány fenntartásában vizitel szombathelyi és soproni kórházak gyerekosztályán a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat. Tovább>>

Ismerje meg a KÖSZ! Program nyerteseit!

A 2016-ban harmadik alkalommal meghirdetett KÖSZ! Programra összesen 204 pályamunka érkezett, ezekből 77-et tudott díjazni a kuratórium több mint 20 millió forint értékben. A pályázat keretében a szervezetek iskolai közösség szolgálati projektjeikhez nyerhettek támogatást: anyagköltségre, fogyóeszközökre, kommunikációs és dokumentációs eszközökre, utazási vagy szállítási költségre és a mentor (IKSZ koordinátor) költségeire. Tovább>>