2016-ban a MOL Gyermekgyógyító Program keretében 37 nonprofit szervezet élmény- és művészetterápiás programja részesült több mint 47 millió forint támogatásban. A nyertes pályázatnak köszönhetően valósulhat meg a balassagyarmati otthonban élő, súlyos és halmozottan fogyatékos fiatalok életkörülményeinek javítására a Remény a Reménysugár Otthon Gondozottjaiért Alapítvány terápiája. A pécsi Egy Füst Alatt Alapítvány pszichodráma foglalkozásaik során veszélyeztetett, lakásotthonban élő állami gondozott fiatalokkal segítenek élményterápiás foglalkozásaikon. A Magyar Mentálhigiénés Szövetség programjában gyászfeldolgozó csoportokat szervez félárva gyerekek számára.

Ismerje meg a MOL Gyermekgyógyító Program nyerteseit!

A 2016-ban harmadik alkalommal meghirdetett KÖSZ! Programra összesen 204 pályamunka érkezett, ezekből 77-et tudott díjazni a kuratórium több mint 20 millió forint értékben. A pályázat keretében a szervezetek iskolai közösség szolgálati projektjeikhez nyerhettek támogatást: anyagköltségre, fogyóeszközökre, kommunikációs és dokumentációs eszközökre, utazási vagy szállítási költségre és a mentor (IKSZ koordinátor) költségeire.

Ismerje meg a KÖSZ! Program nyerteseit!