Barcelonában Gledura Benjámin veretlenül lett első

SPORT 2017. november 20.

Barcelonában Gledura Benjámin veretlenül lett első

Barcelonában Gledura Benjámin elsőségével fejeződött be a 13-as kategóriájú, 2563-as Élő-átlagú, tíz résztvevős nagymesterverseny. Legfiatalabb nagymesterünk veretlenül ért célba, kedvezőbb Berger-Sonneborn pontszámával végzett az élen a rajtlistát vezető francia Laurent Fressinet előtt.
Szántai Luca ifjú küzdőszellem

SPORT 2017. november 15.

Szántai Luca ifjú küzdőszellem

A 14 éves Szántai Luca a XXII. WKF Karate Diákolimpia országos döntőjében két szép eredményt is elért. Álma, hogy egyszer olimpián is szerepeljen.
Slihoczki Ádám erős évet evezett össze

SPORT 2017. november 06.

Slihoczki Ádám erős évet evezett össze

A ciprusi szövetség hagyományos nemzetközi versenyén vett részt öt fiatal kajak-kenus. A hat ország részvételével megtartott viadalon 17 érmet, köztük kilenc aranyat nyertek a magyarok, köztük Slihoczki Ádám is, a MOL Tehetségtámogató Program dunaújvárosi kenusa.
Sportlövő siker: Péni István olimpiai számban vezeti a világranglistát

SPORT 2017. november 03.

Sportlövő siker: Péni István olimpiai számban vezeti a világranglistát

A 20 éves sportlövő az olimpia programján szereplő légpuskában az első, az 50 méteres 3x40 lövéses összetett számban pedig a második helyen áll a Nemzetközi Sportlövő Szövetség (ISSF) legfrissebb világranglistáján, amelyen légpuskában Sidi Péter a harmadik.
Mitől Roger Federer a világ legértékesebb sportolója?

SPORT 2017. október 27.

Mitől Roger Federer a világ legértékesebb sportolója?

Októberben egész napos médiatréninget szerveztünk a MOL Tehetségtámogató Program sportolói számára. A képzés célja az volt, hogy felkészítsük az utánpótláskorú versenyzőket a médiaszereplés gyakorlatára, a magabiztos nyilatkozatokra és saját sportolói márkájuk felépítésére. Nézze meg az eseményről...
Péni István junior világcsúcs-beállítással tarolta le a világkupadöntőt a légpuskások között

SPORT 2017. október 26.

A MOL Tehetségtámogató Program 20 éves sportolója izgalmas verseny végén, junior világcsúcs-beállítással megnyerte a férfi légpuskások versenyét az Újdelhiben zajló sportlövő világkupadöntőben, a címvédő Sidi Péter pedig bronzérmet nyert.
Állva tapsolta meg a közönség: Fucsovics nagy meccse a tenisz top 10-es ellenféllel

SPORT 2017. október 24.

Fucsovics Márton háromjátszmás, több mint háromórás mérkőzésen, nagy küzdelemben maradt alul a világranglistán negyedik helyezett Marin Ciliccel szemben az 1,8 millió euró (554 millió forint) összdíjazású keménypályás bázeli férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
Simon Sarolta ezüstérmes az U24-es öttusa EB-n

SPORT 2017. október 23.

Simon Sarolta ezüstérmes az U24-es öttusa EB-n

Az első alkalommal megrendezett U24-es Európa-bajnokságon női egyéniben második helyen végzett a MOL Tehetségtámogató Program Klasszis 19 éves sportolója.