Triatlon: Lehmann Csongor junior világbajnok

SPORT 2018. szeptember 17.

Triatlon: Lehmann Csongor junior világbajnok

Óriási magyar sikerrel zárult szombaton az ausztráliai triatlon világbajnokság junior férfi futama. A MOL Tehetségtámogató Program sportolója, aki a Tiszaújvárosi Triatlon Club 18 éves kiválósága, fantasztikus futással esélyt sem adott vetélytársainak, így szerezte meg az aranyérmet.
Első felnőtt vb-érem: Péni István ezüstérmes

SPORT 2018. szeptember 14.

Első felnőtt vb-érem: Péni István ezüstérmes

A MOL Tehetségtámogató Program sportlövője ezüstérmet nyert a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett versenyében a dél-koreai Csangvonban zajló világbajnokság pénteki zárónapján. Ez Péni első felnőtt érme világbajnokságon.
Kopasz Bálint: OB győzelem a vb negyedik hely után

SPORT 2018. augusztus 28.

Kopasz Bálint: OB győzelem a vb negyedik hely után

A portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon nem sikerült a dobogós helyezés, de az országos bajnokságon Kopasz Bálint megmutatta, hogy a királyszám az övé.
Még csak 11 éves, és már rapid sakk Európa-bajnok!

SPORT 2018. augusztus 08.

Még csak 11 éves, és már rapid sakk Európa-bajnok!

Van olyan kislány, aki 11 évesen nem babaházban, hanem lépéskombinációkban gondolkodik. Gaál Zsóka ráadásul kiemelkedően tehetséges is: az ajkai reménység ismét bebizonyította, hogy bárki ellen képes győzni.
Az uzsonyos úszólány arannyal és egyéb érmekkel tartolt az ifi EB-n

SPORT 2018. augusztus 06.

Az uzsonyos úszólány arannyal és egyéb érmekkel tartolt az ifi EB-n

Szabó Anita aranyérmet szerzett 50 méteres uszonyos gyorsúszásban, így begyűjtötte a magyarok első aranyérmét az Isztambulban zajló junior uszonyosúszó Európa-bajnokságon.
Összalapátolták a lányok a VB-aranyakat

SPORT 2018. július 30.

Összalapátolták a lányok a VB-aranyakat

A MOL Tehetségtámogató Program három ifjú kajakosa is aranyat szerzett a hétvégén Plovdivban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu vb-n. Mások mellett Takács Tamara, Biben Karina és Bakó Olga is a dobogó legfelső fokára állhatott.
Lehmann Csongor újra bronzérmes az Eb-n

SPORT 2018. július 25.

Lehmann Csongor újra bronzérmes az Eb-n

A junior korcsoport egyéni versenyében - megismételve tavalyi harmadik helyét - Lehmann Csongor bronzérmének örülhettek a magyar triatlonosok a múlt hétvégén az Észtországban megrendezett Európa-bajnokságon. Tartu városában a címvédő magyar junior mix-váltó, soraiban a Tiszaújvárosi Triatlon Klub...
A golf őshazájában szerzett jó helyezést

SPORT 2018. július 20.

A golf őshazájában szerzett jó helyezést

A 16 éves nyíregyházi golftehetség, Závaczki Bálint az egyik legrangosabb golfpályán mérettette meg tudását. Sikerrel.