Még csak 11 éves, és már rapid sakk Európa-bajnok!

SPORT 2018. augusztus 08.

Még csak 11 éves, és már rapid sakk Európa-bajnok!

Van olyan kislány, aki 11 évesen nem babaházban, hanem lépéskombinációkban gondolkodik. Gaál Zsóka ráadásul kiemelkedően tehetséges is: az ajkai reménység ismét bebizonyította, hogy bárki ellen képes győzni.
Az uzsonyos úszólány arannyal és egyéb érmekkel tartolt az ifi EB-n

SPORT 2018. augusztus 06.

Az uzsonyos úszólány arannyal és egyéb érmekkel tartolt az ifi EB-n

Szabó Anita aranyérmet szerzett 50 méteres uszonyos gyorsúszásban, így begyűjtötte a magyarok első aranyérmét az Isztambulban zajló junior uszonyosúszó Európa-bajnokságon.
Összalapátolták a lányok a VB-aranyakat

SPORT 2018. július 30.

Összalapátolták a lányok a VB-aranyakat

A MOL Tehetségtámogató Program három ifjú kajakosa is aranyat szerzett a hétvégén Plovdivban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu vb-n. Mások mellett Takács Tamara, Biben Karina és Bakó Olga is a dobogó legfelső fokára állhatott.
Lehmann Csongor újra bronzérmes az Eb-n

SPORT 2018. július 25.

Lehmann Csongor újra bronzérmes az Eb-n

A junior korcsoport egyéni versenyében - megismételve tavalyi harmadik helyét - Lehmann Csongor bronzérmének örülhettek a magyar triatlonosok a múlt hétvégén az Észtországban megrendezett Európa-bajnokságon. Tartu városában a címvédő magyar junior mix-váltó, soraiban a Tiszaújvárosi Triatlon Klub...
A golf őshazájában szerzett jó helyezést

SPORT 2018. július 20.

A golf őshazájában szerzett jó helyezést

A 16 éves nyíregyházi golftehetség, Závaczki Bálint az egyik legrangosabb golfpályán mérettette meg tudását. Sikerrel.
Az ifjú karatés a skóciai Vb-n állt dobogóra

SPORT 2018. július 13.

Az ifjú karatés a skóciai Vb-n állt dobogóra

Szántai Luca Skóciában, Dundee városában a 7. WUKF Karate Világbajnokságon hatalmas mezőnyben a kadet (15-17 éves lányok) korosztályban formagyakorlat kategóriában világbajnoki második helyezést ért el.
Sipőcz Richárd ismét Európa-bajnok, Özbas Szofi dobogós

SPORT 2018. július 04.

Sipőcz Richárd ismét Európa-bajnok, Özbas Szofi dobogós

A magyar cselgáncs két ifjú reménysége kiválóan szerepelt a Szarajevóban megrendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.
84 fiatal sportolót támogat a MOL Új Európa Alapítványa

SPORT 2018. június 26.

84 fiatal sportolót támogat a MOL Új Európa Alapítványa

Az idei évben a MOL több mint 30 millió forintot fordít a MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatának keretében a fiatal sportolók támogatására. Az eredményhirdetésen a MOL Csapat szponzoráltjai és a támogatott utánpótláskorúak egy rövid Bubi-versenyen is összemérhették gyorsaságukat.