Farkas Lili győztes évet zár

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. december 05.

Farkas Lili győztes évet zár

Farkas Lili 14 éves zongorista idén három nemzetközi versenyen vett részt, mindhármon első helyezést ért el.
Több mint 70 ifjú művész és kutató nyert támogatást a MOL alapítványi pályázatán

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. november 28.

A MOL Tehetségtámogató Program 74 fiatal művész és tudós pályafutását segíti összesen 17 millió forinttal. A tehetséges és eredményes diákok eszközvásárláshoz vagy útiköltséghez igényelhettek támogatást a pályázati felhívás keretében.
Veréb Tamás nyerte meg a Sztárban sztár műsorát

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. november 14.

Veréb Tamás nyerte meg a Sztárban sztár műsorát

A 22 éves színész-énekes lett Magyarország legsokoldalúbb előadója a TV2 Sztárban sztár című tehetségkutató műsorában. Tamást éveken át az Új Európa Alapítvány MOL Tehetségtámogató Programja segítette.
Vollein festménye a Vatikáni Múzeum gyűjteményébe került

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. október 15.

Vollein festménye a Vatikáni Múzeum gyűjteményébe került

Hosszas és alapos egyházi-diplomáciai előkészületek után október 12-én került sor Vollein Ferenc fogadására a Szentatya által a Vatikán Szent Péter terén, a Szent Péter székesegyház oszlopcsarnoka előtt.
Támogasd szavazatoddal Te is a tehetségeket és civil szervezeteket!

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. szeptember 06.

Támogasd szavazatoddal Te is a tehetségeket és civil szervezeteket!

2016-ban 10 éves az Új Európa Alapítvány. 10 éve támogatjuk a sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket, valamint a beteg gyermekeket segítő civil szervezeteket. Ismerj meg közülük néhányat és szavazatoddal segíts eldönteni, kik legyenek az „Új Európa Alapítvány jubileumi arcai”!
Vollein Ferenc rangos képzőművészeti elismerést kapott

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. szeptember 05.

Vollein Ferenc rangos képzőművészeti elismerést kapott

17 éves támogatottunk először nyert képzőművészeti pályafutása során pályamunkájával profi, hivatásos képzőművészek között.
Induljon életed nagy története! - Pályázz Te is!

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. augusztus 10.

Induljon életed nagy története! - Pályázz Te is!

2016-ban szeptember 30-ig pályázhatnak a tehetséges és eredményes fiatal művészek és tudósok a MOL Tehetségtámogató Programra. A pályázat keretében eszközvásárláshoz vagy útiköltségeikhez nyerhetnek támogatást. A felhívást az „Induljon életed nagy története!” című kampányvideóval népszerűsíti az Új...
Tündérország Vonyarcvashegyen látható

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2016. augusztus 03.

Tündérország Vonyarcvashegyen látható

A 17 éves Vollein Ferenc 34. önálló kiállítását mutatja be augusztus 5-én Vonyarcvashegyen „Balatoni Tündérország” címmel. A kiállítást Illésné Major Julianna nyitja meg.