Milák 3 OB-arany: tovább hasít az úszórakéta

SPORT 2018. május 31.

Milák 3 OB-arany: tovább hasít az úszórakéta

Izgalmas versenyeket hozott a hódmezővásárhelyi ifjúsági úszó országos bajnokság első napja. A MOL Tehetségtámogató Program úszója, Milák Kristóf mindjárt a nyitónapon triplázott (50 m gyors, 100 m hát, 200 m pillangó).
Lehmann Csongor arannyal „köszönt be” a felnőttekhez

SPORT 2018. május 28.

Lehmann Csongor arannyal „köszönt be” a felnőttekhez

Fantasztikus magyar sikerrel fejeződött be az elmúlt hétvégén, a lengyelországi Olsztyn városában megrendezett felnőtt ETU Triatlon Európa-kupa. Lehmann Csongor, a MOL Tehetségtámogató Program még junior korú sportolója első felnőtt nemzetközi versenyén rögtön tarolt.
Díjeső a Talents for Europe-on

MŰVÉSZET-TUDOMÁNY 2018. május 25.

Díjeső a Talents for Europe-on

A 15 éves Balog Nella óriási sikert ért el a múlt héten Szlovákiában megrendezett Talents for Europe nemzetközi versenyen.
Új kuratóriumi elnök az Új Európa Alapítványnál

CIVIL SZERVEZETEK 2018. május 24.

Új kuratóriumi elnök az Új Európa Alapítványnál

Dr. Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója 2006 óta, alapítványunk létrejöttétől kuratóriumi elnöki szerepet töltött be a szervezetnél.
Knoch Viktor és Péni István is az idei Fair Play-díjazottak között

SPORT 2018. május 16.

Knoch Viktor és Péni István is az idei Fair Play-díjazottak között

Sportszerű cselekedetéért díjat vehetett át Knoch Viktor olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó a Budapesten megtartott Fair Play-gálán.
Valkusz Máté sikere az egyes fináléjában

SPORT 2018. május 15.

Valkusz Máté sikere az egyes fináléjában

Május 12-én rendezték a Zalaegerszeg Open ITF Future férfi tenisztorna egyes küzdelmének döntőjét, melyben magyar siker született Valkusz Máté révén.
Péni István újabb bravúrja: VK-arany Fort Benningben

SPORT 2018. május 11.

Péni István újabb bravúrja: VK-arany Fort Benningben

Péni István nagyszerű teljesítménnyel megnyerte a kisöbű szabadpuskások 3x40 lövéses versenyét a sportlövők egyesült államokbeli világkupáján, Fort Benningben.
Bronzérem Marrakeshben a Gymnasiade-n

SPORT 2018. május 07.

Bronzérem Marrakeshben a Gymnasiade-n

Az elmúlt egy hétben Marokkó adott otthont a középiskolások világjátékának. Évek óta Magyarország is résztvevője ennek a két évente megrendezésre kerülő eseménynek, amely első alkalommal költözött az afrikai kontinensre. Idén 46 ország több mint 2600 sportolója versenyzett 16 sportágban. A magyar...