Segítsen Ön is, hogy még több gyermeknek segíthessünk! Kérjük, ajánlja fel alapítványunk számára személyi jövedelemadójának 1%-át.

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Tudnivalók az adóbevallásról és az 1% felajánlásáról:

Rendelkezni az adóbevallással együtt 2018. májusig lehet!

1. Ha Önnek a NAV készítette el az adóbevallását és azt az Ügyfélkapun keresztül nyújta be, az “1+1%-os    nyilatkozat” feliratú menü utasításait kell követni és az adószám megadásával megtenni a felajánást.

Adószámunk: 19330381-1-43.

2. Papír alapú nyilatkozat leadásához nyomtassa ki a 16EGYSZA nyomtatványt, töltse ki rajta személyes adatait és adja postára a NAV számára az adóbevallásával együtt vagy attól elkülönülten. A lezárt borítékon ne felejtse el feltüntetni adóazonosító jelét, a hátoldalán p edig a ragasztást keresztezve aláírni a borítékot. Felajánlása csak így ér célba!

Mire fordítjuk a felajánlást?

Alapítványunk a MOL Tehetségtámogató Program keretében a sport, művészet, tudomány területén évente kb. 200-220 tehetséges gyermeknek nyújt anyagi támogatást eszközvásárláshoz vagy ahhoz, hogy eljussanak számukra fontos hazai, nemzetközi versenyekre. 2017-ben támogattuk többek közt Milák Kristóf úszót, Lucz Dóra és Kopasz Bálint kajakosokat, valamint Balogh Soma ütőst és a UPC Future Makers Nagydíját elnyert programozót, Horváth Rolandot.

A MOL Gyermekgyógyító Programban évente közel 39 szervezet nyerheti el a támogatást művészet- és élményterápiás programjához. Olyan szervezetek dolgoznak ennek köszönhetően évek óta sikeresen, mint a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, a Mosoly Alapítvány vagy a Vak Diákok Sportegyesülete.

A KÖSZ! Program az iskolai közösségi szolgálatba bekapcsolódó civil szervezetek munkáját támogatja.

Mester-M Díjjal ismerjük el a fiatalokkal foglalkozó tanárok és edzők munkásságát, Média a Tehetségekért Díjjal az újságírók tevékenységét.

Amennyiben egyetért alapítványunk céljaival, a fiatal tehetségek és a gyermekegészségügy támogatásával, kérjük, ajánlja fel közhasznú alapítványunk számára személyi jövedelemadójának a civil szervezeteknek adható 1%-át. Köszönjük támogatását!