2017. augusztus 17.

Szilágyi Áron a konyhában

Az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete szokatlan környezetben tűnik fel a MOL legújabb videójában, ahol újra bebizonyítja, jól bánik a karddal.

Elkészült a MOL Challenger sorozat legújabb része. A filmben Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívót láthatjuk, ahogy egy kedves öreg hölgynek segít a konyhában, és leszeli egy tojás tetejét. A frissen megházasodott kardvívó egyébként otthonosan mozog a konyhában, bevallása szerint remek grillezett lazacot tud készíteni.

A MOL Csapat challenger sorozat „A szurkoló benned van” kampány része, egy tisztelgés a MOL egyéni támogatottjainak teljesítménye előtt. Az alig több mint egy perces videókban a világhírű sportolók különböző trükköket mutatnak be, így pl. Herczig Norbert, rallye versenyző autóra erősített borotvával nyírja le Winkler Róbert szakállát, Babos Timi, teniszező visszaütött teniszlabdákból mosolygó emojit épít vagy Gyurta Dani, úszó ellenirányba tekerő vízbiciklit húz el egy medencében.