2018. szeptember 10.

Pályázz és indítsd el életed nagy történetét!

Ismét meghirdetjük a MOL Tehetségtámogató Programot Művészet-tudomány kategóriában a 10-18 éves általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére. Pályázni mostantól online lehet!

2018-ban újra meghirdetjük a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában pályázatunkat 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére, amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükség.

A pályázat fiatal művészek, tehetséges zenészek és ifjú kutatók fejlődését segíti. Számukra egy hangszer megvásárlása, az előadásokra, tudományos versenyekre való felkészüléshez szükséges eszközök biztosítása, vagy egy-egy verseny, kurzus útiköltségeinek támogatása jelenti általában a legnagyobb segítséget. Örömmel közreműködünk abban, hogy tehetségük kibontakoztatásával ezek a gyerekek ne csak saját, hanem környezetük fejlődéséhez, gazdagításához is hozzájárulhassanak.

Pályázni az alábbi célokra lehet: eszközvásárlásra, amely az országos és nemzetközi versenyekre való felkészülést, a szakmai fejlődést segíti, vagy útiköltség-térítéshez, amely segíti a pályázók eljutását a hazai és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra, vagy egyéb, pályafutáshoz kapcsolódó költségekre, amelyek a pályázókat segítik a színvonalas és tartósan jó eredmények elérésében.

Regisztrációról és pályázásról bővebben IDE kattintva talál információkat.