2017. július 13.

Hallgassa meg Ön is a Balaton partján a külföldön díjazott fuvolistát!

Wendler Enikő a decemberi New York-i győzelme után újra diadalmaskodott. Az ifjú fuvolista ezúttal Salzburgban lett első helyezett a Grand Prize Virtuoso International Music Competition-on.

A nemzetközi versenyt július 10-11-én rendezték a salzburgi Mozarteumban, ahol 38 ország több száz fiatal tehetsége mérte össze tudását. Enikő felkészülését Prof. Barbara Giesler Haase és Mag. Florian Aichinger, bécsi tanárai, valamint Lengyel Andrea zongoraművész irányították.

Enikő, a bécsi Zeneakadémia különleges tehetségek osztályának fuvolistája, a MOL Tehetségtámogató Program támogatottja, számos hazai és nemzetközi sikerrel a háta mögött még mindig nem pihenhet a fárasztó tanév után, hiszen a július 15-én kezdődő, Érdi Tamás zongoraművész nevével fémjelzett Klassz a pARTon hangversenysorozat keretein belül kétszer is koncertpódiumra lép. Július 15-én Balatonalmádiban, augusztus 1-én pedig Balatonfüreden kápráztatja el muzsikustársaival a hallgatókat.