MESTER-M Díj

A fiatal tehetségek, későbbi sikeres sportolók, művészek, szakemberek elindítása olyan áldozatkész tanárokon, edzőkön, szakembereken múlik, akik meglátják bennük a lehetőséget és bátorítják első lépéseiket. A MESTER-M Díjjal az ő munkájukat szeretnék elismerni. A jelölések benyújtása folyamatos, a jelölt tanárok és edzők közül évente egyszer választ az Új Európa Alapítvány kuratóriuma. Tovább >>

Média a Tehetségekért Díj

A Média a Tehetségekért Díjjal arra szeretnénk ösztönözni az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal magyar tehetségeinkkel: a sikeres sportolókkal, művészekkel, tudósokkal. A díjra az írott vagy elektronikus sajtóban megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással lehet pályázni. Tovább >>

Családom a szponzorom! Díj

Minden fiatal mögött ott állnak a szülők, a családtagok, akik segítik gyermekeik érvényesülését a sport vagy a művészet területén. A Családom a szponzorom! díjjal lehetőséget biztosítunk a 10-18 éves fiatalok számára, hogy nyilvános köszönetet mondjanak családjuknak, akik a biztos hátteret jelentik számukra! Tovább >>

MOL Zöldövezet Díj

A MOL Zöldövezet díjat minden évben ősszel kapja az a közösség, amely a leghatékonyabb, a leginkább környezetbarát módszerekkel, a legsikeresebb közösségi akció keretében a legszebb zöldfelületet hozza létre. Tovább >>