2017. október 18.

Az ifjú cselgáncsozó bajnoki ruháját ajánlotta fel - Licitáljon rá!

A 21 éves Gercsák Szabina a Magyar Rákellenes Liga nagyköveteként győzelmei alkalmával használt sportruháját bocsátotta árverésre egy jó ügy érdekében. A kék ruhára még 12 napig lehet licitálni.

Idén már hetedszer hirdették meg azt a jótékonysági akciót, amikor a kezdeményezés mögé álló klubok és játékosok egy hónapig rózsaszín kiegészítőket viselnek azért, hogy felhívják a nők figyelmét az emlőrák veszélyeire. Ezzel kívánják elősegíteni, hogy minél többen járjanak szűrésre. A szervezők gyűjtést is szerveznek a Magyar Rákellenes Liga számára, az árverésre felajánlott sportszerekből befolyó összeg szintén ehhez a szervezethez kerül.

A Hell Miskolci Judo Klub versenyzője, a tavaly EB-bronzérmes Gercsák Szabina cselgáncsozó is a hetekben rózsaszínűt visel versenyein és árverésre ajánlotta azt a dzsudogiját, amelyet 2013-ban az ifjúsági Európa-bajnoki és világbajnoki sikerekor viselt. A teljes bevétel a Magyar Rákellenes Liga számlájára kerül. Licitálni a Steelers.hu oldalán lehet a linkre kattintva.

Gercsák Szabina felkészülését a MOL Tehetségtámogató Program heetdik éve támogatja.