2017. június 29.

13 év kemény munkáját jelenti a fekete öv

A 18 éves Pantelics Bence 5 éves korában határozta el, hogy fekete öves Kyokushin karate mester lesz ő is, mint édesapja. Ezt az álmát pedig most valóra is váltotta.

Ez alatt az idő alatt kitartóan készült, maga mögött hagyva az út nehézségeit, és most a Shinkyokushin Harcművész Szövetség Nemzetközi Edzőtáborában közel 3 órás technikai vizsgát követően, és a Magyar Válogatott magjával vívott kemény versenyküzdelmek során, kiharcolta magának az elismerést.

Pantelics Bence óvodás korában kezdett karatézni, majd kisiskolás korától versenyezni. Egy sportsérülést követően a KATA versenyek kerültek előtérbe, majd visszatért a küzdelemhez is, és visszaküzdötte magát az élvonalba. Hatszor állt már az Európa Bajnokságok dobogóján, kupával tért haza Japánból, és most tanúbizonyságot tehetett arról, amire oly régóta készült.

Mindaddig, míg Japánból meg nem érkezik saját fekete öve, édesapja 1993-ban megszerzett 1 danos övét viseli büszkén a derekán.

Felkészülését 2016-tól az Új Európa Alapítvány MOL Tehetségtámogató Programja támogatja.